High Tea

High Tea

High Tea Wat is het verschil tussen een High Tea en een Afternoon Tea Ze vinden beide hun oorsprong in Engeland, maar kennen een verschillende opzet en tijd van consumptie. De High tea bijvoorbeeld was een avondmaal vervangende versie voor de "werklui". Deze bestond voornamelijk uit brood, kaas en groenten en thee in mokken. De [...]

Babyshower High Tea

Babyshower High Tea Verras je zwangere vriendin bij Plein 4 met een feestelijke Babyshower High Tea. Babyshowers werden voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene, maar dit is in de loop van de tijd veranderd. In Zuid-Amerika waar het fenomeen net zo populair is als in Noord-Amerika, is het heel gewoon om geld te geven, [...]

High Tea bij Plein 4 in Eindhoven, wat houdt dat in?

High Tea is een term die we uit het Engels geleend hebben, maar eigenlijk ook weer niet. Het is namelijk zo dat de High Tea in Engeland wel bestaat, maar daar wordt eigenlijk de maaltijd mee bedoeld die daar genuttigd werd door werklui aan het einde van de middag. Er werd dan niet echt een maaltijd geserveerd maar gewoon wat brood met kaas en worst bijvoorbeeld, en dat werd weggespoeld met grote mokken thee. De upper class, oftewel de adel, at twee keer per dag, heel vroeg en vrij laat, en zij lieten in de middag dan wat scones en sandwiches serveren. Dat heet dan de Afternoon Tea: thee met wat lekkers. Plein 4 heeft ze gecombineerd! Met de High Tea in Eindhoven bedoelen we de hartige & zoete versie, geserveerd met onbeperkt koffie en thee.

High tea Eindhoven?

Bij Grand Café Plein 4 in Eindhoven weten we wat verwennen is, onze huisgemaakte High Tea is daar een mooi voorbeeld van. U kunt bij ons 2,5 uur lang genieten van een feest aan hartige en zoete hapjes, waaronder soep, belegde broodjes, de legendarische scones en ons huisgemaakte gebak, maar ook kaas kroketjes en zelfs quiche. Dat alles ‘overgoten’ met onbeperkte hoeveelheden kopjes Illy koffie (de echte, Italiaanse koffie) of, als u dat liever heeft, de Franse thee van Dammann Frères.

High Tea Afternoon Tea

Waar moet ik rekening mee houden?

Wat voor ons belangrijk is om te weten, is niet alleen hoeveel personen er komen genieten, maar ook uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Als u dat bij de reservering aan ons doorgeeft kunnen wij daar rekening mee houden met indelen van de ruimte, zodat we aan de huidige regelgeving voldoen. Verder is het voor ons fijn om te weten dat we rekening moeten houden met dieetwensen. Geeft u dat alstublieft duidelijk door, we zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Op deze manier wordt de High tea in Eindhoven een groot succes. Mocht u onverhoopt het aantal gasten willen aanpassen dan kan dat. Wel houden we rekening met een termijn van 24 uur, daarna hebben wij al ingekocht en brengen we u 50% van de kosten in rekening. We kunnen onze High tea helaas niet glutenvrij, zonder lactose of veganistisch maken.

Hoe kan ik Plein 4 bereiken?

U kunt reserveren op onze site, ons mailen naar reservering@plein4.nl, of ons een WhatsApp sturen via de GROENE CHAT knop.