Grote Groepen

Dinner Parties (walkin dinners) voor bedrijven en groepen

Lekker eten en borrelen maar niet in een te strakke, formele setting? Casual genieten met iedereen zonder vaste zitplek? Dan is een Dinner Party (Walking dinner) iets voor jullie! We hebben verschillende opties in diverse prijsklassen. Uiteraard kunnen we nog veel meer met onder andere entertainment, menu’s en prijzen. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl. Dinner Parties zijn een complete maaltijd. Liever alleen wat hapjes? Kijk dan bij borrelarrangementen.

3 Gangen diners voor grote(re) gezelschappen

Lekker uit eten met een grote groep, gezellig bij elkaar? Dat kan zeker! Plein 4 is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte. Je kiest 1 menu voor de hele groep en maakt je gerecht keuze pas in het restaurant op de avond zelf. Bekijk hieronder onze standaard opties. Heb je andere ideeën, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.

Borrelen met een grote groep?

Wil je met een groep komen borrelen? Tot 8 personen kun je zelf een tafel reserveren via deze link. Tot 15 personen kun je zonder arrangementen borrelen als er beschikbaarheid is, je kunt je aanvraag sturen naar reserveren@plein4.nl, maar sneller is Appen via de groene knop op klik hier. Vanaf 15 personen kan je alleen reserveren met een borrelarrangement.

Borrelen op een Privé Balkon met eigen bar en bartender?

Midden in de sfeer, met het beste uitzicht, Privé bediening en de beste service, maar toch lekker met je eigen gezelschap. Bij Arrangementen reserveren we altijd een plekje of gedeelte (bij kleine aantallen) op een Privé Balkon. Uiteraard hebben we nog veel meer leuke plekken als je dit niet wilt.

Wil je liever alle drankjes en hapjes los bestellen tijdens de borrel (met of zonder van te voren doorgegeven beperking van het assortiment) dan hanteren wij de volgende voorwaarden;

Privé Balkon Klein met eigen Bartender(s)/Bediening (max 60 personen) Minimale besteding 150.00  per uur.
Privé Balkon Groot met eigen Bartenders/Bediening (max 150 personen) Minimale besteding 500.00 per uur.

Indien de besteding per uur lager uitvalt aan het einde van de borrel, dan wordt het tot bovenstaande bedragen aangevuld met zaalhuur.
VOORBEELD | Je borrelt met 20 personen 3 uurtjes lang op het kleine balkon en je rekening is 395.00 (drankjes en hapjes). Dan komt er 55.00 euro zaalhuur bij (want 3 x 150 = 450).


Borrelen zonder poespas?

Gewoon aan de bar of aan een tafeltje of lekker op het terras. Zonder verplichtingen en gedoe. Tot 8 personen kun je hier zelf een reservering maken. Voor grotere gezelschappen neem je contact met ons op via de groene Whatsapp knop of via reserveren@plein4.nl.

Lunchen met een grote groep?

Wil je met een groep komen lunchen? Tot 8 personen kun je a la carte lunchen en zelf een tafel reserveren via deze link. Vanaf 9 personen werken we met een vast menu per groep. Je kunt je aanvraag sturen naar reserveren@plein4.nl, maar sneller is Appen via de groene knop op klik hier.