Grote Groepen

2 en 3 Gangen diners voor grote(re) gezelschappen

Lekker uit eten met een grote groep, gezellig bij elkaar? Dat kan zeker! Plein 4 is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte. Je kiest 1 menu voor de hele groep en maakt je gerecht keuze pas in het restaurant op de avond zelf. Bekijk hieronder onze vaste menu’s. Heb je andere ideeën, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.
Je kunt tot en met 9 personen a la carte eten. Vanaf 10 personen is een groepsmenu verplicht, zo kunnen we de snelheid, service en kwaliteit bieden waar we voor staan.

Walking dinners (Dinner Parties) voor bedrijven en groepen

Lekker eten en borrelen maar niet in een te strakke, formele setting? Casual genieten met iedereen zonder vaste zitplek? Dan is een Dinner Party (Walking dinner) iets voor jullie! We hebben verschillende opties in diverse prijsklassen. Uiteraard kunnen we nog veel meer met onder andere entertainment, menu’s en prijzen. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl. Dinner Parties zijn een complete maaltijd. Liever alleen wat hapjes? Kijk dan bij borrelarrangementen.

Borrelen met een grote groep?

Wil je met een groep(je) komen borrelen? Tot 10 personen kun je zelf een tafel reserveren via deze link. Je kunt je aanvraag voor grotere groepen sturen naar reserveren@plein4.nl, maar ook een aanvraagformulier invullen via de groene chatknop. 

Borrelen op een Privé Balkon of Lounge met eigen bar en bartender?

Midden in de sfeer, met het beste uitzicht, Privé bediening en de beste service, maar toch lekker met je eigen gezelschap. Bij arrangementen reserveren we altijd een plekje of gedeelte (bij kleine aantallen) op een Privé Balkon of in onze Lounge, afhankelijk van het aantal personen.

Wil je liever alle drankjes en hapjes los bestellen tijdens de borrel (met of zonder van te voren doorgegeven beperking van het assortiment) dan hanteren wij de volgende voorwaarden;

Privé Balkon Klein/Lounge met privé Bartender(s)/Bediening (max 75 personen) Minimale besteding 200.00 per uur met 1 bartender.
Minimale besteding 350.00 per uur met 2 bartenders.
Privé Balkon Groot met privé Bartenders/Bediening (max 150 personen) Minimale besteding 750.00 per uur
Afhankelijk van de dag en het tijdstip kunnen er andere afspraken gemaakt worden t.o.v. bovenstaande. 

Indien de besteding per uur lager uitvalt aan het einde van de borrel, dan wordt het tot bovenstaande bedragen aangevuld met zaalhuur.
VOORBEELD | Je borrelt met 20 personen 3 uurtjes lang op het kleine balkon en je rekening is 495.00 (drankjes en hapjes). Dan komt er 105.00 euro zaalhuur bij (want 3 x 200 = 600).


Borrelen zonder poespas?

Gewoon aan de bar of aan een tafeltje of lekker op het terras. Zonder verplichtingen en gedoe. Tot 8 personen kun je hier zelf een reservering maken. Voor grotere gezelschappen neem je contact met ons op via de groene Chatknop of via reserveren@plein4.nl.

Lunchen met een grote groep?

Wil je op zaterdag of zondag lunchen met een groep? Dan hebben we 3 opties voor je! Stuur een aanvraag in via de groene knop of mail naar reserveren@plein4.nl.

LEUKE PERSONEELSUITJES

Wil je er even uit met je collega’s? Op zoek naar iets anders, leuks, spannends, maar wel lekker in het centrum? Dan hebben wij de volgende toffe opties voor je!

PubQuiz

KOMENDE EDITIES DINSDAG 26 MAART • PubQuiz DONDERDAG 18 APRIL • FOUTE MUZIEK BINGO - SOLD OUT DINSDAG 30 APRIL • PubQuiz DINSDAG 28 MEI • PubQuiz 25 Juni geen quiz ivm Nederland - Oostenrijk (EK) (Kijk het live op groot scherm bij ons!) Het is tijd voor de PubQuiz Elke laatste dinsdag van de [...]

Puzzelproeverijen

Puzzelproeverijen 🔐 🧩 Vanaf nu te boeken! De puzzelproeverijen bij Plein 4. Het lekkerste alternatief voor een escape room Een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke gang, een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je eten vrij te spelen! Het enige dat je nodig hebt is een gsm met voldoende [...]