Grote Groepen

3 Gangen diners voor grote(re) gezelschappen

Lekker uit eten met een grote groep, gezellig bij elkaar? Dat kan zeker! Plein 4 is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte. Je kiest 1 menu voor de hele groep en maakt je gerecht keuze pas in het restaurant op de avond zelf. Bekijk hieronder onze standaard opties. Heb je andere ideeën, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.
Je kunt tot en met 9 personen a la carte eten. Vanaf 10 personen is een groepsmenu verplicht, zo kunnen we de snelheid, service en kwaliteit bieden waar we voor staan.

Dinner Parties (walkin dinners) voor bedrijven en groepen

Lekker eten en borrelen maar niet in een te strakke, formele setting? Casual genieten met iedereen zonder vaste zitplek? Dan is een Dinner Party (Walking dinner) iets voor jullie! We hebben verschillende opties in diverse prijsklassen. Uiteraard kunnen we nog veel meer met onder andere entertainment, menu’s en prijzen. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl. Dinner Parties zijn een complete maaltijd. Liever alleen wat hapjes? Kijk dan bij borrelarrangementen.

Borrelen met een grote groep?

Wil je met een groep(je) komen borrelen? Tot 10 personen kun je zelf een tafel reserveren via deze link. Je kunt je aanvraag voor grotere groepen sturen naar reserveren@plein4.nl, maar ook een aanvraagformulier invullen via de groene chatknop. 

Borrelen op een Privé Balkon of Lounge met eigen bar en bartender?

Midden in de sfeer, met het beste uitzicht, Privé bediening en de beste service, maar toch lekker met je eigen gezelschap. Bij arrangementen reserveren we altijd een plekje of gedeelte (bij kleine aantallen) op een Privé Balkon of in onze Lounge, afhankelijk van het aantal personen.

Wil je liever alle drankjes en hapjes los bestellen tijdens de borrel (met of zonder van te voren doorgegeven beperking van het assortiment) dan hanteren wij de volgende voorwaarden;

Privé Balkon Klein/Lounge met privé Bartender(s)/Bediening (max 75 personen) Minimale besteding 200.00 per uur met 1 bartender.
Minimale besteding 350.00 per uur met 2 bartenders.
Privé Balkon Groot met privé Bartenders/Bediening (max 150 personen) Minimale besteding 750.00 per uur

Indien de besteding per uur lager uitvalt aan het einde van de borrel, dan wordt het tot bovenstaande bedragen aangevuld met zaalhuur.
VOORBEELD | Je borrelt met 20 personen 3 uurtjes lang op het kleine balkon en je rekening is 495.00 (drankjes en hapjes). Dan komt er 105.00 euro zaalhuur bij (want 3 x 200 = 600).


Borrelen zonder poespas?

Gewoon aan de bar of aan een tafeltje of lekker op het terras. Zonder verplichtingen en gedoe. Tot 8 personen kun je hier zelf een reservering maken. Voor grotere gezelschappen neem je contact met ons op via de groene Chatknop of via reserveren@plein4.nl.

LEUKE PERSONEELSUITJES

Wil je er even uit met je collega’s? Op zoek naar iets anders, leuks, spannends, maar wel lekker in het centrum? Dan hebben wij de volgende toffe opties voor je!

POPQUIZ 🎤🧑🏻‍🎤🎵🎸

DINSDAG 21 MAART = POPQUIZ 🎵🎤🎷🎸 Het is tijd voor een net iets andere PubQuiz DE POPQUIZ 🎸🎤🎵🧑🏻‍🎤🎷 Altijd al willen ontdekken of je veel weet van muziek of de meest leuke feitjes kent over artiesten en hun hits? En tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij je ontdekt wie het meest (vals) kan meezingen bij […]

PubQuiz

KOMENDE EDITIES DINSDAG 27 DECEMBER = TOP2000 QUIZ !! (DUS GEEN NORMALE PUBQUIZ) DINSDAG 31 JANUARI DINSDAG 28 FEBRUARI DINSDAG 28 MAART DINSDAG 25 APRIL Het is tijd voor de PubQuiz Elke laatste dinsdag van de maand! Altijd al willen weten wie de slimste in de groep is, de meeste nutteloze feitjes kent en tegelijkertijd [...]

Puzzelproeverijen

Puzzelproeverijen 🔐 🧩 Vanaf nu te boeken! De puzzelproeverijen bij Plein 4. Het lekkerste alternatief voor een escape room Een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke gang, een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je eten vrij te spelen! Het enige dat je nodig hebt is een gsm met voldoende [...]