Grote Groepen

In verband met onze nieuwe menukaart begin juni, veranderen dan ook onze groepsarrangementen (gedeeltelijk). Onderstaande menu’s zijn in ieder geval te boeken in heel mei.

Dinner Parties (walkin dinners) voor bedrijven en groepen

Lekker eten en borrelen maar niet in een te strakke, formele setting? Casual genieten met iedereen zonder vaste zitplek? Dan is een Dinner Party (Walking dinner) iets voor jullie! We hebben verschillende opties in diverse prijsklassen. Uiteraard kunnen we nog veel meer met onder andere entertainment, menu’s en prijzen. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl. Dinner Parties zijn een complete maaltijd. Liever alleen wat hapjes? Kijk dan bij borrelarrangementen.

3 Gangen diners voor grote(re) gezelschappen

In verband met onze nieuwe menukaart begin juni, veranderen dan ook onze groepsarrangementen (gedeeltelijk). Onderstaande menu’s zijn in ieder geval te boeken in heel mei.

Lekker uit eten met een grote groep, gezellig bij elkaar? Dat kan zeker! Plein 4 is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte. Je kiest 1 menu voor de hele groep en maakt je gerecht keuze pas in het restaurant op de avond zelf. Bekijk hieronder onze standaard opties. Heb je andere ideeën, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.
Op zaterdag kun je met groepen vanaf 11 personen alleen reserveren van 17:00 tot 20:00 of vanaf 20:00. Op vrijdag ligt het aan de drukte wat er mogelijk is.

Borrelen met een grote groep?

Wil je met een groep komen borrelen? Tot 8 personen kun je zelf een tafel reserveren via deze link. Tot 15 personen kun je zonder arrangementen borrelen als er beschikbaarheid is, je kunt je aanvraag sturen naar reserveren@plein4.nl, maar sneller is Appen via de groene knop op klik hier. Vanaf 15 personen kan je alleen reserveren met een borrelarrangement.

Borrelen op een Privé Balkon met eigen bar en bartender?

Midden in de sfeer, met het beste uitzicht, Privé bediening en de beste service, maar toch lekker met je eigen gezelschap. Bij arrangementen reserveren we altijd een plekje of gedeelte (bij kleine aantallen) op een Privé Balkon. Uiteraard hebben we nog veel meer leuke plekken als je dit niet wilt.

Wil je liever alle drankjes en hapjes los bestellen tijdens de borrel (met of zonder van te voren doorgegeven beperking van het assortiment) dan hanteren wij de volgende voorwaarden;

Privé Balkon Klein met eigen Bartender(s)/Bediening (max 75 personen) Minimale besteding 150.00 per uur met 1 bartender.
Minimale besteding 250.00  per uur met 2 bartenders.
Privé Balkon Groot met eigen Bartenders/Bediening (max 150 personen) Minimale besteding 500.00 per uur

Indien de besteding per uur lager uitvalt aan het einde van de borrel, dan wordt het tot bovenstaande bedragen aangevuld met zaalhuur.
VOORBEELD | Je borrelt met 20 personen 3 uurtjes lang op het kleine balkon en je rekening is 395.00 (drankjes en hapjes). Dan komt er 55.00 euro zaalhuur bij (want 3 x 150 = 450).


Borrelen zonder poespas?

Gewoon aan de bar of aan een tafeltje of lekker op het terras. Zonder verplichtingen en gedoe. Tot 8 personen kun je hier zelf een reservering maken. Voor grotere gezelschappen neem je contact met ons op via de groene Whatsapp knop of via reserveren@plein4.nl.

Lunchen met een grote groep?

Wil je met een groep komen lunchen? Tot 8 personen kun je a la carte lunchen en zelf een tafel reserveren via deze link. Vanaf 9 personen werken we met een vast menu per groep. Je kunt je aanvraag sturen naar reserveren@plein4.nl, maar sneller is Appen via de groene knop op klik hier.

LEUKE PERSONEELSUITJES

Wil je er even uit met je collega’s? Op zoek naar iets anders, leuks, spannends, maar wel lekker in het centrum? Dan hebben wij de volgende toffe opties voor je!

PubQuiz

KOMENDE EDITIES DINSDAG 31 MEI DINSDAG 28 JUNI DINSDAG 26 JULI DINSDAG 30 AUGUSTUS DINSDAG 27 SEPTEMBER Het is tijd voor de PubQuiz Elke laatste dinsdag van de maand! Altijd al willen weten wie de slimste in de groep is, de meeste nutteloze feitjes kent en tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij veel wordt gelachen? [...]

Puzzelproeverijen

Puzzelproeverijen 🔐 🧩 Vanaf nu te boeken! De puzzelproeverijen bij Plein 4. Het lekkerste alternatief voor een escape room Een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke ronde, een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je volgende gang vrij te spelen! Het enige wat je nodig hebt is een gsm met [...]

Hippe Bingo

18 april HIPPE PAAS BINGO! HIPPE BINGO, JE FAVO BINGOFEESIE MET KATHY & DAISY! De HIPPE BINGO is terug van nooit echt weggeweest! Je favo bingofeesie op de maandagavond is vanaf 7 maart 2022 weer wekelijks terug! Om 20:00 begint de eerste ronde dus zorg dat je er op tijd bent! Je kunt ook later [...]