Grote Groepen

Diner Parties voor bedrijven en groepen

Lekker happen en borrelen maar niet in een te strakke, formele setting? Casual genieten met iedereen zonder vaste zitplek? Dan is een Dinner Party iets voor jullie! We hebben verschillende opties in diverse prijsklassen. Uiteraard kunnen we nog veel meer met onder andere entertainment, menu’s en prijzen. Heb je vragen of wil je reserveren? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.

3 Gangen diners voor grote(re) gezelschappen

Lekker uit eten met een grote groep, gezellig bij elkaar? Dat kan zeker! Plein 4 is uitermate geschikt voor groepen en heeft genoeg ruimte voor bijna elke groepsgrootte. Bekijk hieronder onze standaard opties. Heb je andere ideeën, vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via de groene Whatsapp knop of mail op reserveren@plein4.nl.

Borrelen met een grote groep?

Bij Plein 4 beschikken we over meerdere plaatsen om gezellig te borrelen. Met of zonder hapjes, met of zonder drankafkoop? Alles compleet afgestemd op jouw wensen! I.v.m. de richtlijnen van het RIVM moeten wel alle borrels zittend plaatsvinden en door de afstand tussen de tafels kunnen we groepen van maximaal 40 personen aannemen.

Borrelen op een Privé Balkon met eigen bar en bartender?

Midden in de sfeer, met het beste uitzicht, Prive bediening en de beste service, maar toch lekker met je eigen gezelschap. Bij Arrangementen reserveren we altijd een plekje op een Privé Balkon. Uiteraard hebben we nog veel meer leuke plekken als je dit niet wilt.

Wil je liever alle drankjes en hapjes los bestellen tijdens de borrel (met of zonder van te voren doorgegeven beperking van het assortiment) dan hanteren wij de volgende voorwaarden;

Privé Balkon Klein (max 20 personen) Minimale besteding 100.00  per uur.
Privé Balkon Groot (max 40 personen) Minimale besteding 200.00 per uur.

Indien de besteding per uur lager uitvalt, wordt het tot bovenstaande bedragen aangevuld met zaalhuur.
VOORBEELD | Je borrelt met 10 personen 3 uurtjes lang op het kleine balkon en je rekening is 265.00 (drankjes en hapjes). Dan komt er 35.00 euro zaalhuur bij (want 3 x 100 = 300).


Borrelen zonder poespas?

Gewoon aan de bar of aan een tafeltje of lekker op het terras. Zonder verplichtingen en gedoe. Tot 2 personen kun je hier zelf een reservering maken. Voor grotere gezelschappen neem je contact met ons op via de groene Whatsapp knop of via reserveren@plein4.nl.