Babyshower

Afternoon Tea

COCKTAIL TIME!

Geniet van 2 cocktails🍸🍹 en 2 rondes met hapjes tijdens Cocktail Time! We reserveren een tafel voor 2,5 uur, jij kiest je favo cocktail en  wij serveren de hapjes! Wil je langer blijven dan de 2,5 uur? Zet dat even in de opmerking van je reservering en we kijken meteen even of dat mogelijk is. Stokbroodje Truffelmayo [...]

High Tea

High Tea Wat is het verschil tussen een High Tea en een Afternoon Tea Ze vinden beide hun oorsprong in Engeland, maar kennen een verschillende opzet en tijd van consumptie. De High tea bijvoorbeeld was een avondmaal vervangende versie voor de "werklui". Deze bestond voornamelijk uit brood, kaas en groenten en thee in mokken. De [...]

Babyshower High Tea

Babyshower High Tea Verras je zwangere vriendin bij Plein 4 met een feestelijke Babyshower High Tea. Babyshowers werden voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene, maar dit is in de loop van de tijd veranderd. In Zuid-Amerika waar het fenomeen net zo populair is als in Noord-Amerika, is het heel gewoon om geld te geven, [...]

Babyshower Afternoon Tea bij Plein 4 in Eindhoven, wat houdt dat in?

Babyshowers (of babyshower afternoon tea) werden voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene, maar dit is in de loop van de tijd veranderd. In Zuid-Amerika waar het fenomeen net zo populair is als in Noord-Amerika, is het heel gewoon om geld te geven, vaak ludiek verpakt in een luiertaart of zuigflesje. In Europa geeft men vaak cadeautjes van praktische aard zoals kleding, verzorgingsproducten en speelgoed. Traditioneel worden er ook babyshower-spelletjes gespeeld die worden beloond met kleine geschenken.

Er is geen vaste regel voor wanneer een babyshower wordt gehouden, maar volgens het meest verspreide gebruik wordt het georganiseerd omstreeks het begin van het derde trimester (7de maand) van de zwangerschap, als de aanstaande moeder zich lichamelijk nog onbeperkt voelt en er nog voldoende tijd is om de babyuitzet verder aan te vullen.

Een babyshower High Tea organiseer je voor je beste vriendin die zwanger is! Van de eerste of van de derde, dat maakt natuurlijk niet uit. 3 uur lang heerlijk genieten met de meiden (jongens zijn ook welkom of course) van zoete gebakjes, hartige hapjes en zachte scones. Uiteraard met nog veel meer! Bekijk bij onze HIGH TEA om te zien wat er allemaal nog meer bijzit. Alle hapjes die niet zwanger-proof zijn vervangen we door iets wat iedereen mag eten van het gezelschap.

We versieren de tafel blauw, roze of gemengd naar wens en hebben nog een leuk cadeautje voor de zwangere dame.

Verder zit er onbeperkt Illy koffie en Dammann Frères Thee bij + 1 consumptie naar keuze (bier/fris/wijn)

Babyshower high tea

Babyshower Afternoon Tea Eindhoven, wat kost dat dan?

Dat is het mooiste, voor iedereen hetzelfde en voor de zwangere niks! Dus duidelijkheid vooraf om “gezeur” achteraf te voorkomen.

Vanaf 6 personen €35.0 per persoon (zwangere gratis)
Vanaf 10 personen €32.5 per persoon (zwangere gratis)
Vanaf 20 personen €30.0 per persoon (zwangere gratis)
Een Babyshower wordt geboekt voor maximaal 3 uur

Babyshower Afternoon Tea

Welke voorwaarden zitten er aan het reserveren van een Babyshower Afternoon Tea?

We vragen een aanbetaling van 50% voor het hele gezelschap. Wijzigingen in het aantal gasten kunnen kosteloos doorgegeven worden tot 24 uur van te voren. Na deze periode moeten wij helaas 50% van de kosten van deze persoon in rekening brengen i.v.m. voorbereidingen. Het overige gedeelte van de rekening kan op de dag zelf, na afloop betaald worden.

Waar moet ik rekening mee houden?

Wat voor ons belangrijk is om te weten, is niet alleen hoeveel personen er komen genieten, maar ook uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Als u dat bij de reservering aan ons doorgeeft kunnen wij daar rekening mee houden met indelen van de ruimte, zodat we aan de huidige regelgeving voldoen. Verder is het voor ons fijn om te weten dat we rekening moeten houden met dieetwensen. Geeft u dat alstublieft duidelijk door, we zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Op deze manier wordt de Babyshower High Tea in Eindhoven een groot succes.

Babyshower Afternoon Tea

Hoe kan ik Plein 4 bereiken?

Voor reserveringen kunt u ons mailen op reserveren@plein4.nl, of ons een WhatsApp sturen via de GROENE CHAT knop.