Babyshower High Tea

Verras je zwangere vriendin bij Plein 4 met een feestelijke Babyshower High Tea.

Babyshowers werden voornamelijk gegeven ter ere van de eerstgeborene, maar dit is in de loop van de tijd veranderd. In Zuid-Amerika waar het fenomeen net zo populair is als in Noord-Amerika, is het heel gewoon om geld te geven, vaak ludiek verpakt in een luiertaart of zuigflesje. In Europa geeft men vaak cadeautjes van praktische aard zoals kleding, verzorgingsproducten en speelgoed. Traditioneel worden er ook babyshower-spelletjes gespeeld die worden beloond met kleine geschenken.

Er is geen vaste regel voor wanneer een babyshower wordt gehouden, maar volgens het meest verspreide gebruik wordt het georganiseerd omstreeks het begin van het derde trimester (7de maand) van de zwangerschap, als de aanstaande moeder zich lichamelijk nog onbeperkt voelt en er nog voldoende tijd is om de babyuitzet verder aan te vullen.


Lekker proosten met een Mimosa Cocktail (Prosecco & verse jus) Verse jus voor de zwangere natuurlijk!
Onbeperkt heerlijke Italiaanse Illy koffie en Franse Dammann Frères thee + 1 consumptie naar keuze (bier/fris/wijn)

Wat krijg je allemaal te happen?

Alles van onze Afternoon Tea • Hartig & Zoet
Denk hierbij aan een soepje, belegde broodjes en smeuïge kaaskroketjes. Of wat dacht je van Engelse scones met jam en room en zoete aardappel quiche met feta. OH! Vergeet niet onze heerlijke red velvet cupcakes met creamcheese frosting of chocoladetaart. Bovendien kan de High Tea ook compleet vegetarisch bereid worden.

We versieren de tafel in roze, blauw of gemengd naar wens. + een leuk cadeautje van ons voor de kleine op komst.
Je zwangere vriendin betaald zelf helemaal niks en eet en drinkt dus gratis !


€ 30.0 p.p. (zwangere gratis)
Vanaf 6 personen (inclusief de zwangere)
Vanaf 12 personen 27.5 per persoon
Vanaf 20 personen 25.0 per persoon
Een Babyshower wordt geboekt voor maximaal 3 uur

Je kunt tot 24 uur van tevoren kosteloos de aantallen wijzigen. Komt u op de dag zelf met minder gasten dan gereserveerd? Dan zijn wij genoodzaakt 50% van de prijs in rekening te brengen. Een aanbetaling van 50% is dan ook verplicht. Wij versturen deze via een betaalverzoek per whatsapp of mail als de reservering gemaakt is. Pas na betaling is de reservering bevestigd.

Voor aanvragen van Babyshower High Tea’s kunt u mailen naar reserveren@plein4.nl
of stuur een Whatsapp bericht door op de GROENE CHAT knop te klikken.

TIP: Heb je een kleiner budget? Je kunt ook een gewone High Tea boeken natuurlijk. Meer

Babyshower high tea