Reserveren

Reserveren bij Plein 4 in Eindhoven

Plein 4 is momenteel 6 dagen per week geopend. In deze rare Corona tijden willen we graag een goede, duidelijke en vooral veilige tafelindeling maken, dus hebben we het liefste dat iedereen reserveert van te voren. Uiteraard kunnen we een reservering aan de deur maken, als je besluit om spontaan langs te komen! Je kunt precies aangeven waarvoor je komt door het juiste ticket te reserveren in ons reserveringssysteem rechts onderaan. Hieronder staat precies wanneer je voor een bepaald tafeltje kunt reserveren. Heb je andere wensen? Stuur ons dan even een Whatsapp bericht via de groene Chat knop. Je kunt zelf reserveren voor maximaal 8 personen. Voor groepsreserveringen kun je ons een WhatsApp bericht sturen.

Dinsdag gesloten

IMG_0352
29339812_1596061000429460_4161595341549862912_o
Beer & Bites Bier & Ballen

BORRELEN

Kom je alleen borrelen? Dan kun je ook reserveren. We reserven een tafeltje 2 uur lang voor je. Wil je langer blijven? Zet dit even in de opmerking of stuur ons even een whatsapp bericht na het maken van je reservering, door op de groene knop link in beeld te kliken.

ETEN & DRINKEN

Of je nu komt lunchen (keuken open voor lunch tot 16:30) of dineren (vanaf 17:00), wij staan voor je klaar! Reserveer het juiste ticket en geef in de opmerking even aan of je binnen of buiten wilt zitten en eventuele andere wensen of opmerkingen, dan zetten wij de beste tafel voor je klaar! Op alle dagen behalve vrijdag en zaterdag kun je kiezen of je binnen of op het terras wilt zitten. Op vrijdag en zaterdag kunnen we alleen bij aankomst kijken of er buiten nog plek is i.v.m. de drukte. Je kunt dit wel als voorkeur in de opmerking vermelden, maar we kunnen niks garanderen.

Je kunt voor max 8 personen zelf reserveren via de widget. Wil je met meer komen of wil je een groepsmenu? Stuur ons dat even een WhatsApp bericht via de groene knop. Je kunt niet zelf meerdere reserveringen maken met het verzoek deze bij elkaar te plaatsen.

HIGH TEA'S

Onze HIGH TEA, AFTERNOON TEA en SWEET TEA zijn te reserveren van woensdag tot en met zondag. Je kunt reserveren tussen 12:00 en 15:00. Een aanbetaling is vereist bij een High Tea reservering.

Zet in de opmerking even voor welke van de 3 je komt • combineren niet mogelijk. Je kunt voor max 8 personen reserveren aan 1 tafel. Wil je graag buiten zitten, dan kan dit met maximaal 6 personen.

HIGH WINE & BEER

Kom je voor een High Wine of Beer, dan kan dit als 3 gangen lunch of 3 gangen diner.

Voor de 3 gangen high wine/beer lunch kun je reserveren tot uiterlijk 15:00.
Voor het 3 gangen high wine/beer diner kun je reserveren vanaf 17:00 en als laatste uiterlijk om 20:00.

Je kunt een High Wine & Beer combineren aan 1 tafel. Je kunt met max 8 personen reserveren aan 1 tafel.