Puzzelproeverijen

🔐 🧩 Vanaf nu te boeken! De puzzelproeverijen bij Plein 4.
Het lekkerste alternatief voor een escape room in 2 varianten:

 1. Een heerlijk 3 gangen diner met, voor elke ronde, een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je volgende gang vrij te spelen! Het enige wat je nodig hebt is een gsm met voldoende batterij, je parate kennis en wat vrienden. Het maakt niet uit met hoeveel je wilt komen. Je maakt de puzzels met max 4 personen in 1 team. Ben je met meer? Dan krijg je meerdere puzzels en speel je ook nog eens tegen elkaar.
  Momenteel alleen aan te vangen om 16:30 – op woensdag, donderdag, vrijdag & zondag.
  Prijs 37,50 per persoon
  Duur | tot 20:00


 2. Geen vast arrangement. Je maakt 3 puzzels en besteld tussendoor gewoon waar je zin in hebt. Lunch, diner, cocktails? Jouw feestje! Je betaald per team van max 4 personen. Dus met hoe meer je komt hoe voordeliger het is! Bij meer dan 4 personen speel je met meerdere teams tegelijk verschillende puzzels!
  Aan te vangen tussen 12:00 & 16:00 op woensdag t/m zondag (zaterdag alleen tussen 12:00 en 13:00 aan te vangen)
  Prijs 25,00 per team
  Duur | max 4 uur

Voor groepen vanaf 9 personen kun je een aanvraag sturen via whatsapp, ongeacht de dag.

RESERVEREN
kan uitsluitend via Puzzelproeverij.nl 

Kijk vast op Puzzelproeverij.nl voor alle puzzelcategorieën die er zijn!