Vanaf nu te boeken! De puzzelproeverij bij Plein 4. Een heerlijk 3 gangen diner met voor elke ronde een escape room achtige puzzel die je op moet lossen aan tafel om je volgende gang vrij te spelen! Het enige wat je nodig hebt is een gsm met voldoende batterij, je parate kennis en wat vrienden. Het maakt niet uit met hoeveel je wilt komen. Je maakt de puzzels met max 4/5 personen. Ben je met meer? Dan krijg je meerdere puzzels en speel je ook nog eens tegen elkaar.

Momenteel alleen nog in combinatie met een 3 gangen diner te boeken op woensdag en donderdag tussen 17:00 en 18:30 en op zondag tussen 17:00 en 18:00. Binnenkort komen er meer varianten!

Los escape room achtige spellen op om je volgende gang vrij te spelen!

Kijk vast op Puzzelproeverij.nl voor alle categorieën die er zijn! Ook kun je hier reserveren.