High Tea

Wat is het verschil tussen een High Tea en een Afternoon Tea

Ze vinden beide hun oorsprong in Engeland, maar kennen een verschillende opzet en tijd van consumptie. De High tea bijvoorbeeld was een avondmaal vervangende versie voor de “werklui”. Deze bestond voornamelijk uit brood, kaas en groenten en thee in mokken. De adel/royals daarentegen consumeren de Afternoon tea.
Aangezien ze vroeger 2 keer per dag aten lieten ze vaak hun butler in de middag wat broodjes, zoetigheden, gebakjes en scones klaarmaken. Hierbij nuttigden ze dan thee in gezelschap van hun genodigden. Lees meer

Bij onze HIGH TEA geniet je 2,5 uur lang van een HARTIGE & ZOETE variant! Bijvoorbeeld met heerlijke en onbeperkte Italiaanse Illy koffie en Franse Dammann Frères thee en terwijl je lekker zit te “leuten” serveren we heerlijke hartige hapjes. Denk hierbij aan een soepje en zachte brioche broodjes. Of wat dacht je van Engelse scones met jam en room en zoete aardappel quiche. OH! Vergeet niet onze heerlijke huisgemaakte patisserie en Baileys Seasalt Caramel chocolade mousse. Bovendien kan de High Tea ook compleet vegetarisch bereid worden.

Je kunt rechts onderin ook een High Tea cadeaubon kopen. Voor jezelf of om gelijk online cadeau doen! Leuk voor moederdag of een verjaardag!
Daarnaast kun je
ook direct reserveren via de widget.
Je kunt aanvangen tussen om 12:00, 13:00 of 15:00
Voor onze openingstijden klik je hier

 25.0 per persoon
(50% aanbetaling via reserveringssysteem vereist)

Uiteraard kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos de aantallen wijzigen of annuleren. Komt u op de dag zelf met minder gasten dan gereserveerd? Dan zijn wij genoodzaakt 50% van de prijs in rekening te brengen.

*Verder kunnen we helaas niet met alle allergieën en uitzonderingen rekening houden.
Daarom horen wij graag je wensen van tevoren, omdat dit tijdens het moment zelf niet altijd kan i.v.m. voorbereidingen.

Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch, geen vis of er komt iemand mee die zwanger is. Dit kunt u in de opmerking van de reservering doorgeven. Als u niks hoort kunt u er vanuit gaan dat het in orde komt. Mochten we niet aan een verzoek kunnen voldoen, dan nemen we even contact op. Onze High Tea kan helaas niet veganistisch, glutenvrij of zonder lactose bereidt worden.

Ook kun je ons een Whatsapp bericht sturen door op de GROENE CHAT knop onderaan te klikken.