KOMENDE EDITIES

DINSDAG 26 MAART • PubQuiz
DONDERDAG 18 APRIL • FOUTE MUZIEK BINGO – SOLD OUT
DINSDAG 30 APRIL • PubQuiz
DINSDAG 28 MEI • PubQuiz
25 Juni geen quiz ivm Nederland – Oostenrijk (EK) (Kijk het live op groot scherm bij ons!)


Het is tijd voor de PubQuiz❗

Elke laatste dinsdag van de maand!
Altijd al willen weten wie de slimste in de groep is, de meeste nutteloze feitjes kent en tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij veel wordt gelachen? De PubQuiz is dé manier om daar achter te komen!
Ga jij met jouw team de strijd aan❓
Reserveer dan nu je teamticket en speel mee! We spelen voor de gezelligheid, maar uiteraard hebben de winnaars prijs.

De PubQuiz, 8 rondes met algemene vragen, muziek, film & series en uiteraard de wisselronde.


Deelname € 14,50 per team
Team: 2 t/m 5 personen per team
Je reserveert vanaf nu direct je tafel bij Plein 4 op de tijd die jij wilt. De quiz begint stipt 20:00 dus kom wat eerder. Wil je eten van te voren? Je kunt al reserveren/binnenlopen vanaf 17:00
🎫 Reserveer hier je tafel / schrijf hier je team in

Reserveer dit ticket als je meedoet met de PubQuiz. Per team maakt je 1 reservering. Een team bestaat uit minimaal 2 en maximaal 5 personen en een teamticket kost  €14,50. Kom je met meerdere teams? Maak dan meerdere reserveringen.

De PubQuiz begint stipt 20:00, dus zorg dat je er uiterlijk 19:30 bent.
Kom je eten/dineren van te voren? Reserveer dan eerder dit ticket maar eerder. Je hoeft hier geen aparte diner reservering voor te maken. Uiteraard kun je in de opmerking aangeven dat je ook komt dineren. Wil je eerder komen zonder diner, ook prima uiteraard! We zijn vanaf 17:00 geopend.

Geef in de opmerking ook eventueel vast je Teamnaam aan!

Je kunt tot 7 dagen van te voren je reservering annuleren met een volledige refund. Annuleer je binnen 7 dagen, geven we geen geld terug. In overleg met de organisatie van de Pubquiz (Quiz&Fun Events) kijken we of je deel kan nemen aan een andere quiz, bij ons op een ander moment of op een andere locatie in Eindhoven en omstreken.