Werken in de horeca Eindhoven 

Wil jij werken in de horeca in Eindhoven? Bij Plein 4 hebben wij een aantal vacatures die nog openstaan. Dus zorg ervoor dat je snel solliciteert voordat de vacatures al ingevuld zijn. De vacatures die openstaan om te werken in de horeca in Eindhoven zijn: een functie als bartender. Wij zijn voornamelijk opzoek naar een bartender die op vrijdag en zaterdag beschikbaar is. De tweede functie die openstaat is de functie als zelfstandige werkende kok. Dus heb jij een culinair diploma en kan jij als zelfstandige kok werken? Solliciteer direct en misschien word je binnenkort wel aangenomen.

Welke voordelen ontvang ik als ik werk in de horeca in Eindhoven? 

De reden dat veel mensen werken in de horeca komt doordat je een leuk team hebt en ook goed verdiend. Naast het basis uurloon ontvang je altijd nog extra tips van de gasten. Dit zorgt ervoor dat je op bepaalde dagen erg goed kan verdienen. Lijkt het je ook leuk om te werken in de horeca in Eindhoven? Twijfel niet en solliciteer direct, wij zullen binnen enkele werkdagen contact met jou opnemen.

 

Kijk voor alle vacatures op de link hieronder

 

Vacatures