High Wine & Beer

LUNCH MENU

DINER MENU

High Wine

High Wine • Uitgebreid genieten Lunch of dineer eens anders! Een heerlijk 3/4 gangen menu met mooie wijnen. Zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met onze wijnimporteurs van Oud Reuchlin & Boelen. We hebben 2 opties voor de High Wine. Een lunch of een diner, uiteraard afhankelijk van de tijd van reserveren. Dus heb je zin in [...]

Beer & Bites

Beer & Bites • ontdek ons bierassortiment Jij bestelt de (speciaal)biertjes, wij verzorgen de snacks! Met Beer & Bites ontdek je ons bierassortiment met onder andere mooie bieren van Oedipus, Affligem en Lagunitas. Ook serveren we exclusief in Eindhoven Duvel van de tap. Lekker alcoholvrij genieten? Ook dat is geen probleem met heerlijk Heineken 0.0 […]

High Beer

High Beer • Uitgebreid genieten Lunch of dineer eens anders! Een heerlijk 3/4 gangen menu met heerlijke bieren. Zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met onze bierleveranciers van Heineken, Duvel Moortgat en Bier & CO. We hebben 2 opties voor de High Beer. Een lunch of een diner, uiteraard afhankelijk van de tijd van reserveren. Dus heb [...]

 

High Wine & Beer bij Plein 4 in Eindhoven, wat houdt dat in?

Iedereen kent natuurlijk een High Tea, maar waarom niet lekker met een wijntje of biertje genieten van een heerlijk High Wine & Beer menu? Bij Plein 4 kun je kiezen tussen een wijn of bier proeverij met een bijpassend 3 gangen menu. Zowel als lunch of als diner. Je hebt de keuze uit vlees, vis of een vegetarisch gerecht per gang en de lunch kan zelfs helemaal veganistisch! Yes, onze wijnen zijn ook allemaal veganistisch (lees meer hierover). We geven een leuke uitleg over de wijnen en bieren bij het serveren om de beleving compleet te maken. Dus waar wacht je nog op!

High Wine & Beer

High Wine & Beer Eindhoven?

Een 3 gangen High Wine & Beer menu bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht en een hoofdgerecht met daarbij een mooi glas wijn of een lekker speciaal bier, uitgekozen bij de desbetreffende gang. Onze sommeliers leggen je haarfijn uit wat je aan het drinken bent met leuke anekdotes.

High Wine & Beer

Waar moet ik rekening mee houden?

Wat voor ons belangrijk is om te weten, is niet alleen hoeveel personen er komen genieten, maar ook uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Als u dat bij de reservering aan ons doorgeeft kunnen wij daar rekening mee houden met indelen van de ruimte, zodat we aan de huidige regelgeving voldoen. Verder is het voor ons fijn om te weten dat we rekening moeten houden met dieetwensen. geeft u dat alstublieft duidelijk door, we zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Op deze manier wordt de High Wine & Beer in Eindhoven een groot succes! Mocht u onverhoopt het aantal gasten willen aanpassen dan kan dat.

High Wine & Beer

Hoe kan ik Plein 4 bereiken

U kunt reserveren via de widget rechts onderin. Lunch tussen 12:00 en 15:00 (aanvang) en diner om 17:00 of 19:00 (aanvang)

Contact opnemen kan het beste via de GROENE CHAT knop in het midden van de pagina. Wij ontvangen dit dan via Whatsapp en kunnen dan snel reageren.

TIP: kijk ook eens op onze HIGH TEA EINDHOVEN pagina!