High Wine & Beer

High Wine

High Wine • Uitgebreid genieten Lunch of dineer eens anders! Een heerlijk  gangen menu met mooie wijnen. Zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met onze wijnimporteurs van Verbunt Verlinden. We hebben 2 opties voor de High Wine. Een lunch of een diner, uiteraard afhankelijk van de tijd van reserveren. Dus heb je zin in een lekkere middag [...]

High Beer

High Beer • Uitgebreid genieten Lunch of dineer eens anders! Een heerlijk 3 gangen menu met heerlijke bieren. Zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met onze bierleveranciers van o.a. Heineken, Duvel Moortgat en Bier & CO. We hebben 2 opties voor de High Beer. Een lunch of een diner, uiteraard afhankelijk van de tijd van reserveren. Dus [...]

 

High Wine & Beer bij Plein 4 in Eindhoven, wat houdt dat in?

Iedereen kent natuurlijk een High Tea, maar waarom niet lekker met een wijntje of biertje genieten van een heerlijk High Wine & Beer menu? Bij Plein 4 kun je kiezen tussen een wijn of bier proeverij met een bijpassend 3 gangen menu. Zowel als lunch of als diner. We geven een leuke uitleg over de wijnen en bieren bij het serveren om de beleving compleet te maken. Dus waar wacht je nog op!

High Wine & Beer

High Wine & Beer Eindhoven?

Een 3 gangen High Wine & Beer menu bestaat uit een voorgerecht, tussengerecht en een hoofdgerecht met daarbij een mooi glas wijn of een lekker speciaal bier, uitgekozen bij de desbetreffende gang. Onze sommeliers leggen je haarfijn uit wat je aan het drinken bent met leuke anekdotes. Bij de lunch serveren we 2 glazen en bij het diner 3 glazen. Al onze wijnen zijn zorgvuldig geselecteerd in samenwerking met onze wijnpartner Verbunt Verlinden.

High Wine & Beer

Waar moet ik rekening mee houden?

Wat voor ons belangrijk is om te weten, is niet alleen hoeveel personen er komen genieten, maar ook uit hoeveel huishoudens uw gezelschap bestaat. Als u dat bij de reservering aan ons doorgeeft kunnen wij daar rekening mee houden met indelen van de ruimte, zodat we aan de huidige regelgeving voldoen. Verder is het voor ons fijn om te weten dat we rekening moeten houden met dieetwensen. geeft u dat alstublieft duidelijk door, we zullen hier zo goed mogelijk rekening mee houden. Op deze manier wordt de High Wine & Beer in Eindhoven een groot succes! Mocht u onverhoopt het aantal gasten willen aanpassen dan kan dat.

High Wine & Beer

Hoe kan ik Plein 4 bereiken

Contact opnemen kan het beste via de GROENE CHAT knop in het midden van de pagina. Wij ontvangen dit dan via Whatsapp en kunnen dan snel reageren.

TIP: kijk ook eens op onze HIGH TEA EINDHOVEN pagina!