Acties

Bekijk hier alle specials, acties en kortingen

JUNI

In juni begint de zomer en daar horen cocktails bij! Deze maand lekker goedkoop. Ook nog een lekkere korting op de High Tea voor jullie!

7.00 9.00 • alle cocktails

De enige voorwaarden hiervoor is dat je de cocktails in juni op komt drinken in Plein 4! dinsdagmiddag, vrijdagavond, binnen of buiten? Dat maakt helemaal niks uit! En je spaart ook tijdens deze actie gewoon door met de muntjes die je bij elke cocktail krijgt! Deze lever je in voor gratis cocktails of shots!

10% korting • High • Afternoon • Sweet Tea

Gebruik van 1 tot en met 20 juni de code HIGHTEAJUNI10 bij het maken van een reservering en krijg automatisch 10% korting!
Vermeld je in de opmerking of je komt voor de High Tea , Afternoon Tea of een Sweet Tea. We werken we met een vooruitbetaling. Mocht je de reservering cancellen tot 24 uur van te voren, dan krijg je automatisch je geld terug.  Binnen 24 uur rekenen we 50% van de kosten door bij een annulering. Je kunt hiervoor contact opnemen via de groene Whatsapp knop. Je kunt aanvangen/reserveren tussen 12:00 en 14:00, van woensdag tot zondag.

Maak hieronder je reservering.