Grand Café Plein 4

ETEN DRINKEN DANSEN

Een trendy en hip grand café in hartje centrum Eindhoven waar iedereen welkom is én misschien wel het grootste publieke geheim van Eindhoven. Het gebouw heeft tientallen jaren als discotheek en club dienst gedaan, waardoor je van buiten niet direct het schitterende interieur ziet. De nostalgische gevoelens van voorbijgangers die terugdenken aan de tijd van de Danssalon of nog eerder zelfs, worden eenmaal binnen verder aangewakkerd door de unieke sfeer en grootse uitstraling. Een lounge met leren banken, een grote, handgemaakte, houten kroonluchter, een massieve notenhouten bar van 15 meter en meer dan 100 zitplaatsen, maar toch een cosy, en ruimtelijke sfeer. Welkom op ‘t Plein.

Plein 4 serveert gerechten van over de hele wereld waarbij Chef Joost uitgaat van verse, eerlijke en huisgemaakte producten. Naast vlees van de grill serveren we ook verse vis en heerlijke vega(n) gerechten. Voor ieder wat wils. Met z’n 2tjes een romantisch tafeltje of met 30 man een zakelijk diner of lunch? Alles is mogelijk op ‘t Plein!

Naast eten en drinken kun je nog veel meer in Plein 4 ! Elke maandag (al meer dan 5 jaar) kan je meedoen aan onze Hippe Bingo. Bestel wat te drinken of eten en je krijgt een gratis bingokaart! Onze spelletjeskast staat vol en klaar voor gebruik (corona proof). Vanaf half september tot aan juni hebben we elke zaterdag een live artiest die de beste muziek van vroeger tot nu zingt. Vaak ook met gitaar of piano! Lekker borrelen, cocktailavond of een late Irish coffee? YES PLEASE!

Plein 4 is uitermate geschikt voor grote groepen en gezelschappen, ook nu tijdens deze gekke corona tijden. Of je nu wilt lunchen, dineren, borrelen, een vrijgezellenfeest hebt, een babyshower aan het plannen bent of je verjaardag wilt vieren, we denken graag met je mee!