De snelste manier om met ons in contact te komen? Stuur een Whatsapp bericht!

Grand Café Plein 4

ETEN.DRINKEN.DANSEN

Een trendy en hip grand café in hartje centrum Eindhoven waar iedereen welkom is én misschien wel het grootste publieke geheim van Eindhoven. Het gebouw heeft tientallen jaren als discotheek en club dienst gedaan, waardoor je van buiten niet direct het schitterende interieur ziet. De nostalgische gevoelens van voorbijgangers die terugdenken aan de tijd van de Danssalon of nog eerder zelfs, worden eenmaal binnen verder aangewakkerd door de unieke sfeer en grootse uitstraling. Een lounge met leren banken, een grote, handgemaakte, houten kroonluchter, een massieve notenhouten bar van 15 meter en meer dan 150 zitplaatsen, maar toch een cosy, en ruimtelijke sfeer. Welkom op ‘t Plein.

Plein 4 serveert gerechten van over de hele wereld waarbij Chef Joost uitgaat van verse, eerlijke en huisgemaakte producten. Naast vlees van de grill serveren we ook verse vis en heerlijke vega(n) gerechten. Voor ieder wat wils. Met z’n 2tjes een romantisch tafeltje of met 30 man een zakelijk diner of lunch? Alles is mogelijk op ‘t Plein!

Naast eten en drinken kun je nog veel meer in Plein 4 ! Elke maandag (al meer dan 5 jaar) kan je meedoen aan onze Hippe Bingo. Bestel wat te drinken of eten en je krijgt een gratis bingokaart! (Bijna) elke laatste dinsdag van de maand hebben we samen met Janssen&Janssen een nieuwe themaquiz. Denk aan Star Wars, Friends, How I met your mother of Game of Thrones. Elke vrijdag en zaterdag (niet in de zomer) staan onze beste dj’s in the booth om de lekkerste deuntjes voor jullie te draaien of hebben we een live (cover) artiest die de beste muziek van vroeger tot nu zingt. Vaag ook met gitaar, piano of een ander instrument! Lekker borrelen of de voetjes van de vloer en de handjes in de lucht? YES PLEASE!

Plein 4 is uitermate geschikt voor grote groepen en gezelschappen. Kijk op de link hieronder naar alle opties, overzichtelijk op een rijtje. Of je nu wilt lunchen, dineren, borrelen, een vrijgezellenfeest hebt, een babyshower aan het plannen bent of je verjaardag wilt vieren, we denken graag met je mee!