Welkom bij de 80’s Muziekbingo
Vanavond in Eindhoven spoelen we terug naar het heerlijkste decennium. Dus kam je big hair omhoog, trek je neon kleding en beenwarmers aan en stap samen met je vrienden in onze tijdmachine. Wij brengen je rechtstreeks naar de tijd van de schoudervulling en de synthesizers en laten jullie feesten op onze epische 80’s Muziekbingo!

En feesten zullen we, daar hebben de Beastie Boys voor gevochten! We gaan een reuzegezellige avond beleven met de grootste hits uit de jaren 80. Zing (of kraai) mee met Madonna, Queen, Wham! of Gerard Joling, of dans ‘All Night Long’ op ABBA en Tina Turner terwijl je je bingokaart probeert te vullen.

Maar bij ons regent het niet alleen mannen (!), maar ook prijzen! Niet alleen de mensen die een rijtje hebben vallen in de prijzen, want iedereen maakt kans om ook tussendoor iets leuks te winnen. Doe met ons mee tijdens deze non-stop nostalgische avond met iconische muziekstijlen en levendige kleuren die het 80’s tijdperk bepaalden.

Belangrijk.
– Kom op tijd (15 a 30 minuten voor starttijd)
– Start Bingo: 20:00
– 1 bingo kaart per persoon
– Kosten Bingo kaart €12.50
– Tickets & Info: Klik hier
(Je hebt een bingokaart per persoon nodig om de avond bij te wonen)

Vul bij teamnaam je groepsnaam in, zo weten wij wie bij elkaar horen.

𝐕𝐚𝐧 𝐭𝐞 𝐯𝐨𝐫𝐞𝐧 𝐞𝐭𝐞𝐧?
Reserveer via 🎫 table.app/links/wVzP
en vermeld dat je meedoet met de quiz!