Het is tijd voor een net iets andere PubQuizโ— DE POPQUIZ ๐ŸŽธ๐ŸŽค๐ŸŽต๐Ÿง‘๐Ÿปโ€๐ŸŽค๐ŸŽท

Altijd al willen ontdekken of je veel weet van muziek of de meest leuke feitjes kent over artiesten en hun hits? En tegelijkertijd een gezellige avond hebben waarbij je ontdekt wie het meest (vals) kan meezingen bij al die radiohits en foute nummers? De popquiz is dรฉ manier om daar achter te komen!
En de Popquiz is voor iedereen. Voor mensen met een jonge geest die de artiesten kennen van nu of degene met meer levenservaring die de klassiekers feilloos uit het hoofd kennen.
Ga jij met jouw team de strijd aanโ“
Koop dan nu je teamticket en speel mee! We spelen voor de gezelligheid, maar uiteraard hebben de winnaars prijs.
๐๐ž๐ฅ๐š๐ง๐ ๐ซ๐ข๐ฃ๐ค:
โ€“ Deelname โ‚ฌ 17,50 per team
โ€“ Teams: 2 t/m 5 personen
โ€“ Start quiz: 20:00


De POPQuiz begint stipt 20:00, dus zorg dat je er uiterlijk 19:30 bent.
Kom je eten/dineren van te voren? Reserveer dan eerder dit ticket maar eerder. Je hoeft hier geen aparte diner reservering voor te maken. Uiteraard kun je in de opmerking aangeven dat je ook komt dineren. Wil je eerder komen zonder diner, ook prima uiteraard! We zijn vanaf 17:00 geopend.

Geef in de opmerking ook eventueel vast je Teamnaam aan!

Je kunt tot 7 dagen van te voren je reservering annuleren met een volledige refund. Annuleer je binnen 7 dagen, geven we geen geld terug. In overleg met de organisatie van de Pubquiz/Popquiz (Quiz&Fun Events) kijken we of je deel kan nemen aan een andere quiz, bij ons op een ander moment of op een andere locatie in Eindhoven en omstreken.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]