Momenteel is het niet mogelijk om een high tea voor thuis te bestellen, sorry voor het ongemak.

High Tea voor thuis

High Tea is een term die we uit het Engels geleend hebben, maar eigenlijk ook weer niet. Het is namelijk zo dat de High Tea in Engeland wel bestaat, maar daar wordt eigenlijk de maaltijd mee bedoeld die daar genuttigd werd door werklui aan het einde van de middag. Er werd dan niet echt een maaltijd geserveerd maar gewoon wat brood met kaas en worst bijvoorbeeld, en dat werd weggespoeld met grote mokken thee. De upper class, oftewel de adel, at twee keer per dag, heel vroeg en vrij laat, en zij lieten in de middag dan wat scones en sandwiches serveren. Dat heet dan de Afternoon Tea: thee met wat lekkers. Plein 4 heeft ze allebei! Met de Afternoon Tea in Eindhoven bedoelen we die chique versie, met allerlei zoete én hartige hapjes, niet te groot, allemaal voor de lekker. Met thee of koffie erbij. Met de High Tea in Eindhoven bedoelen we de hartige versie, waarbij de zoete gerechten vervangen zijn door hartige hapjes.

Bestel nu heel makkelijk en snel je High Tea voor Thuis online!
Je kunt een vast pakket bestellen voor 2 of 3 personen (hiermee kun je dus alle aantallen maken behalve voor 1 persoon) of je besteld alles los en stelt je eigen Tea samen.

Je kunt kiezen uit de High Tea (hartig) of de Afternoon Tea (hartig & zoet).

Inclusief 3 zakjes premium thee p.p. uit ons luxe assortiment van DAMMAN FRÈRES.

Bestel uiterlijk een dag van te voren in onze online webshop

Afhalen
Van woensdag tot zondag tussen 12:00 & 20:00
Alle producten zijn minimaal 48 uur houdbaar in de koelkast, dus haal het een dag van te voren al in huis!
Bij afhalen kun je altijd gratis voor de deur parkeren tot 14:00.

Bezorgen
We bezorgen helaas niet.

22.50 per persoon