Dansen met Frans terug in 2020

Herbeleef de DansSalon tijden in Plein 4 tijdens DANSEN MET FRANS!

Frans Tip droomde in zijn jonge jaren al dat hij ooit dj zou worden. Van privé feestje en deep house party’s heeft hij zich ontwikkeld tot een Levende Legende in Eindhoven. Heerlijke (deep)house, 80’s & 90’s afgewisseld met beats en uplifting house. DISCO MEETS DANCE!

Samen met Hubert richten ze een aantal jaar geleden Dansen met Frans op voor de 35 plussers in Eindhoven en omstreken en de rest is geschiedenis. Volle bak feest in de nostalgische sferen van de “oude DansSalon” met elke maand een toepasselijk thema. Uiteraard is iedereen welkom! 35 plus of 35 min met heel veel zin ! Entree is altijd gratis.

13 MAART | DANSEN MET FRANS | 35+ Spring Break Party
Dansen en Sjansen met Frans!

Dresscode: Be yourself !
Entree: Goed humeur
Locatie: Grand Café Plein 4 (oude DansSalon)

+++++++

A party with relaxed atmosphere where you can go wild on 80s/90s/00s hits remixed with dance! What’s not to love about that? Tag your friends and join us at Plein 4 where Disco meets Dance.

Dresscode: Be yourself !
Entrance: Give us a smile
Location: Plein 4, Stationsplein 4, Eindhoven