Beer & Bites • ontdek ons bierassortiment

Jij bestelt de (speciaal)biertjes, wij verzorgen de snacks!

Met Beer & Bites ontdek je ons bierassortiment met onder andere mooie bieren van Oedipus, Affligem en Lagunitas.
Ook serveren we exclusief in Eindhoven Duvel van de tap. Lekker alcoholvrij genieten? Ook dat is geen probleem met heerlijk Heineken 0.0 Pils van de tap of wat dacht je van een Affligem Blond o.o of wit 0.0?

Je kent het wel, vrijdagmiddag bedenk je ineens dat het bijna weekend is en je nog niks gepland hebt. Je appt wat vrienden en besluit om zaterdagmiddag even samen te komen om de rest van het weekend te bespreken. Waar doe je dat beter dan in Plein 4, met wat biertjes en snacks?

Hoe werkt het dan?
Je kiest zelf 3 verschillende bieren van de kaart (1 per ronde, in totaal 3 rondes) en bij elke ronde krijg je lekkere snacks zoals bitterballen, torpedo garnalen of frikadelletjes. Ben je vegetarisch? Geen probleem!

Ik kan toch ook gewoon zelf bier bestellen en hapjes? 
Dat klopt, maar dit is goedkoper! Do we need to say more?

Dus als ik een grote Paulaner, Brewdog Elvis Juice en afsluitend een La Trappe Quadruppel neem kost me dat geen 18.0 maar 15.0 en krijg ik ook nog 3 keer snacks voor niks erbij?
YES! Tot zo dan maar?

En wat kost dat dan?
15.0 per persoon
Voor 3 Bieren en 3 keer Snacks

Heb je nog vragen dan kun je ons het beste even Appen via de GROENE CHAT KNOP aan de rechterkant van je scherm. Dat is de snelste manier. Je kunt ons ook mailen op reserveren@plein4.nl 

RESERVEER HIER

Je kunt rechts onderin ook een cadeaubon kopen voor bijvoorbeeld vaderdag of een verjaardag of gelijk online cadeau doen! Of reserveer vast voor een bepaalde datum. Je kunt elke dag van de week reserveren tussen 12:00 en 15:00 (aanvang)

Beer & Bites Bier & Ballen