High Tea (Afternoon Tea)

Eigenlijk kennen we in Nederland geen High Tea, maar een Afternoon Tea! Ze vinden beide hun oorsprong in Engeland en kennen een verschillende opzet en tijd van consumptie. De High tea was een avondmaal vervangende versie voor de “werklui” en bestond voornamelijk uit brood, kaas en groenten en thee in mokken. De adel/royals daarentegen consumeren de Afternoon tea. Aangezien ze vroeger 2 keer per dag aten (‘s ochtend vroeg en ‘s avonds rond een uur of 8) lieten ze vaak hun butler in de middag wat broodjes, zoetigheden, gebakjes en scones klaarmaken en nuttigden daarbij thee in gezelschap van genodigden.

Bij onze ‘High Tea’ geniet je  2,5  uur van onbeperkt heerlijke Italiaanse Illy koffie, Franse Dammann Frères thee met daarbij geserveerd heerlijke zoete en hartige hapjes zoals onder andere; Soep, Fruit, Belegde Broodjes, Scones, Huisgemaakt Gebak en Kaaskroketjes 

Je kunt rechts onderin ook een High Tea cadeaubon kopen of cadeau doen online!Of reserveer een High Tea, elke vrijdag, zaterdag en zondag beschikbaar tussen 12:00 en 15:00 (aanvang)

€ 19,50 p.p.

(U kunt tot een dag van tevoren kosteloos de aantallen wijzigen. Komt u op de dag zelf met minder gasten dan gereserveerd? Dan zijn wij genoodzaakt 50% van de prijs in rekening te brengen)

*Helaas kunnen we niet met alle allergieën en uitzonderingen rekening houden. Graag horen wij deze wel van tevoren, omdat dit tijdens het moment zelf niet altijd kan i.v.m. voorbereidingen.
Denk bijvoorbeeld aan vegetarisch of zwanger. Dit kunt u in de opmerking van de reservering doorgeven of stuur hier een appje.