Helaas geen HIPPE BINGO zolang er maximaal 30 gasten binnen aanwezig mogen zijn en we om 22:00 moeten sluiten 🙁


DE HIPPE BINGO IS TERUG !
ELKE MAANDAG !

Bingo voor oude mensen? Ben je gek! Bingo is hartstikke HIP!
Inmiddels bestaan we al meer dan 5 jaar en is de HIPPE BINGO een begrip in Eindhoven !

Hoe werkt het? Je bestelt een drankje/hapje tussen 18:00 en 20:00 en krijgt daarbij een muntje, die je vanaf 20:00 bij ons Bingo Dames Kathy & Daisy (altijd een feessie!) in kunt wisselen voor een gratis Bingokaart. Om 20:00 begint de eerste van 4 rondes. Bestel je tussen de eerste en tweede ronde een drankje/hapje….. krijg je een muntje die je in de pauze tussen de rondes weer in kunt wisselen voor een nieuwe kaart in de nieuwe ronde!

En wat kun je dan winnen?
Elke van 4 rondes heeft 2 prijzen. De eerste prijs is voor bijvoorbeeld een rijtje en kan van alles zijn. Van een fles wijn tot een bierpakket tot lunchbonnen en andere leuke prijzen.
Bij een volle kaart mag je kiezen! Bijvoorbeeld een High Wine, Beer of Tea voor 2 of een cocktailbon t.w.v 50 euro !
Uiteraard veranderen we de prijzen af en toe of voegen we leuke extra toe! Ook spelen we challenges tussendoor voor leuke extra prijsjes. Blijf je tot het einde? Dat verloten we nog een prijs onder alle Bingokaarten die niet gewonnen hebben!

Dit Bingo Feessie wordt gepresenteerd door Kathy & Daisy, dus hou je van gezelligheid, verveel je je op maandag, of hou je gewoon ontzettend veel van bingo? Dan zien wij jou aanstaande maandag!