THE RETURN OF THE HIPPE BINGO | 6 JULI

Bingo voor oude mensen? Ben je gek! Bingo is hartstikke HIP!
Inmiddels bestaan we al meer dan 5 jaar en is de HIPPE BINGO een begrip in Eindhoven !

Hoe werkt het? Je bestelt een drankje/hapje tussen 18:00 en 20:00 en krijgt daarbij een muntje, die je vanaf 19:45 bij ons Bingo Dames Kathy & Daisy (altijd een feessie!) in kunt wisselen voor een gratis bingokaart. Om 20:00 begint de eerste van 4 rondes. Bestel je tussen de eerste en tweede ronde een drankje/hapje….. krijg je een muntje die je in de pauze tussen de rondes weer in kunt wisselen voor een nieuwe kaart in de nieuwe ronde!

En wat kun je dan winnen? De laatste ronde begint rond 22:15 en dan spelen we voor de hoofdprijs van de avond. Dit kan een dinerbon t.w.v. € 100 zijn of kaarten voor een festival of een andere prijs! Verder vallen er prijzen te winnen als High wine/beer/tea-arrangementen, flessen wijn, lunchbonnen, bioscoopbonnen en vele andere leuke prijzen.

Dit Bingo Feessie wordt gepresenteerd door Kathy & Daisy, dus hou je van gezelligheid, verveel je je op maandag, of hou je gewoon ontzettend veel van bingo? Dan zien wij jou aanstaande maandag!